Jäseneksi

Totaaliyksinhuoltaja on yksinhuoltaja, aikuinen, joka on täysin yksin vastuussa arjesta ja lapsen/ lasten kasvatuksesta. Totaaliyhärin lapsella ei ole toista vanhempaa lainkaan, jonka luona lapsi viettäisi säännöllisesti aikaansa tai tapaisi muulla tavoin toista vanhempaansa.
Totaaliyhärit ry on kaikkien totaalisten yksinhuoltajien äänitorvi. Yhdistys tekee työtä totaalisten yksinhuoltajien hyväksi.
Yhdistyksen päätehtävinä on vertaistukitoiminnan järjestäminen.
Totaaliyhärit ry on Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry:n jäsenjärjestö.
Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan !

Liity jäseneksi
Toimintaamme ovat vertaisolkkarit eri paikkakunnilla. Vertaisryhmä olkkarin vetäjäksi voi alkaa yksin tai pienellä porukalla. Avustamme vetäjiä toiminnan aloittamisessa. Facebookissa yhdistyksellä on ”Totaaliyhärit vertaisolkkari” johon voit liittyä klikkaamalla ”liity jäseneksi” painiketta.
Pyrimme järjestämään jäsenille tuettuja lomia ja mm. viikonloppuleirejä

Yhdessä olemme myös vahvempia. Jos aikasi ja voimavarasi eivät riitä vertaisryhmätoimintaan osallistumiseen, tuethan kuitenkin yhdistystä liittymällä jäseneksi.

Jäseneksi liittyminen
Jäsenmaksun maksamalla olet oikeutettu toimintaamme sekä Yhden Vanhemman Perheiden Liitto – YVPL:n kautta tuleviin jäsenetuihin: Muuttuva Perhe -lehti, oikeusapu, neuvonta- ja ohjauspuhelimet, vertaisryhmät sekä tietysti aivan mahtava porukka! 


Vuoden 2023 jäsenmaksu on 20 euroa / kalenterivuosi.
Pankkiyhteytemme on: Danske Bank FI22 8146 9710 1687 08
Liitäthän maksun viestikenttään nimesi ja postiosoitteesi jotta Muuttuva Perhe -lehti löytää oikeaan osoitteeseen. Tai vaihtoehtoisesti kirjoita ”Ei lehteä”, jos et halua lehteä.
Jos olet jo jonkin toisen YVPL:n jäsenyhdistyksen jäsen, on Totaaliyhäreiden jäsenmaksu 15 euroa/kalenterivuosi.

Muistattehan, että jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole sama kuin eroaminen, vaan yhdistyslain mukaan eroamisesta täytyy ilmoittaa kirjallisesti. Maksamattomia jäsenmaksuja voidaan karhuta, joten ilmoitathan sähköpostitse jos et enää haluaa olla yhdistyksen jäsen.

Jäsenetujamme ovat mm.
– totaaliyhäri olkkarit
– vertaistukipuhelimet (yvpl.fi )
– Muuttuva perhe – lehti
– juristineuvonta
– eroinfopäivystys
– lomajärjestöjen tuetut lomat, leirit ja muut vertaistuki tapahtumat

%d bloggaajaa tykkää tästä: